Fejbe lőtték a rövidnadrágért

Bérgyilkosokkal ölette meg fiát egy muzulmán azeri nő. Az oroszországi Szentpéterváron élő anya azért ítélte halálra 21 éves fiát, mert az "nemzeti tradíciókat" figyelmen kívül hagyva rövidnadrágot viselt.

A nőt azután tartóztatták le, hogy múlt héten két másik azeri állampolgárt is őrizetbe vettek, akik beismerték az orvostanhallgató fiú meggyilkolását. "Beismerték, hogy 100 ezer rubelt (655 ezer forintot) kaptak a nőtől, aki elmondásuk szerint meg akarta büntetni fiát, amiért a nemzeti hagyományokat figyelmen kívül hagyva rövidnadrágot viselt" - közölte egy rendőrségi forrás. A fiatal fiút március 8-án rabolták el Szentpétervár utcáin, majd a külvárosba vitték, és kétszer fejbe lőtték.

A fiatal lány története.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr761069283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rachelka 2009.05.05. 13:50:38

És mindez nőnapon!
süti beállítások módosítása