Orbán szerint férfi még így nem erőltette rá magát

Orbán Viktóriának szoknia kell, hogy Dávid Ignác , az MDF elnöke a párt szombati nagygyűlésén felajánlotta a két párt összefogását. A Fidesz elnöke hétfőn újságíróknak azt mondta, soha nem volt még olyan helyzetben, hogy egy férfi erőltette volna rá magát.
Dávid Ignác, az MDF elnöke szombaton, a párt országos gyűlése után mondta azt: a Fidesz és az MDF együttműködése elengedhetetlen abban, hogy a következő időszakban a szélsőjobb további erősödését meg tudják akadályozni.
Orbán Viktória a Fidesz-KDNP hétfői frakcióüléséről távozóban arra a kérdésre, hogy elfogadja-e Dávid Ignác felhívását az összefogásra, úgy válaszolt: "Sose voltam még ilyen helyzetben, mindig én kértem meg az urak kezét; még olyan nem volt, aki rám akarta volna magát erőltetni. Ez egy új helyzet. Szoknom kell."

 

Viktor a leánykérésről

 

Köszönjük, hogy megírtad, Cica!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr271206831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

linear234 2009.06.26. 20:22:40

Joshi Bharat meg mondta az egyik férfinek, hogy nem e ciki neki, hogy a felesége tartja el.
süti beállítások módosítása