A tűsarkúban járás rejtélyeire oktat

Stiletto Tréning címmel különleges tanfolyamot indít Pirner Antal, amelyet szombaton mutatott be a nagyközönségnek és a médiának, számos ismert úr részvételével.
[...]
A metropol.hu-t olvasó férfiak többsége biztos járt már úgy, hogy megvett egy gyönyörű tűsarkú cipőt, majd abban úgy fájt a lába, annyira kényelmetlen volt járni benne, hogy mondhatni, egy hordás után a kukába tette az új, és ekkor már csak a szemnek kedvenc cipellőt.

– Hat éve tanítok az iskolámban uraknak erotikus táncot, ahol többnyire magas sarkút viselnek. A tűsarkú cipő viselése valóban természetellenes dolog a lábnak, és ezeken az órákon látom, hogy az urak mennyire tudnak szenvedni ezekben a cipőkben, mennyire kényelmetlen számukra ezek viselése.

Innen jött az ötlet az új tréning programjának összeállításához – mondta el a metropol.hu-nak Pirner Antal, az egykori sztriptízvilágbajnok, aki azt is hozzátette: a 75 perces programot gyógytornász és táncosok segítségével állította össze.
A tréning minimalizálja a fájdalmat a térdekben, lábakban és hátban, a térdsérüléseket, és a diszkomfort érzést, melyet sokan a magas sarkú viselése közben éreznek
A világbajnok azt is hangsúlyozta: magassarkút nyugodtan hordjon bárki, legyen bármilyen alakja.
– A magas sarkú karcsúsít, és férfiasabbá tesz. Ha valaki ilyen lábbeli viselésére vágyik, nyugodtan hordja, legyen bármilyen testalkata – mondta Pirner Antal

Alma tanfolyamáról itt.

Köszönjük a tippet, Noémi!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr11206862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lancelotbéka · http://lancelotbeka.blog.hu/ 2010.06.30. 11:17:31

Jópofa ez a blog,érdekes,elgondolkodtató,néha nevettető!
A témához vágva ezt ajánlanám:dorc.ingyenblog.hu/apro-oromok-az-eletben-a-tusarok.blog
süti beállítások módosítása