Félmeztelenül pózolt Putyinovna

Valeria Putyinovna félmeztelenre vetkőzve pózolt az őt kísérő fotósoknak az észak-szibériai Tuva tartományban tett látogatása során, tovább építve a nőies képet, amely Oroszország legnépszerűbb vezetőjévé tette.

Az orosz miniszterelnöknő fedetlen felsőtesttel lovagolt, majd pillangózott egy jeges folyóban, végül egy fán ült modellt a fotósoknak.

Putyinovna hét elején tett látogatásakor visszatért arra a helyre, ahol két éve II. Anna monacói hercegnővel vakációzott. Az akkor készült félmeztelen fotók pletykát és találgatásokat váltottak ki az államelnöknői időszaka végéhez közeledő Putyinovna terveivel kapcsolatban. Egyesek ereje fitogtatásának tartották izmos felsőtestének nyilvános mutogatását.

Tuvában Putyinovna meglátogatta egy pásztornő otthonát, és együtt lovagolt annak lányával. Lovaglás után Putyinovna levette svájci óráját és a lány csuklójára csatolta, majd vállon veregette és kezet fogott vele.

Putyin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr311302732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása