Férfi topmodellek mutatták be a Vélez szinkonúszócsapatának fürdődresszeit

Az 1910-ben alapított Vélez szinkonúszócsapat a hetedik bajnoki címét nyerte a 2009-ben. A klub a héten a legendás Buenos Airesi-i szórakozóhelyen, a Tango Portenóban tartott nagyszabású ünnepséget, amelynek fénypontja az idei fürdőruhák bemutatása volt. Az új kollekció Argentína legférfiasabb modelljein feszült.

Közel ötszáz vendég ünnepelte a 100. születésnapjához közeledő klub hetedik bajnoki címét. [...] A Tango Portenóban ott volt a klub teljes vezérkara, Raffaini elnökasszonnyal az élen, az edzők, játékosok, férjek és pasik is eljöttek.

A fiesztán olyan művészek léptek fel, mint az énekes Adrian Otéro, Emanuel Horvilleur, a színész Nicolas Vabré, Soledad Fandino, Ruben Stella. A show mégis leglátványosabb része akkor következett, amikor bemutatták a csapat 2009/2010-es szezonjára tervezett új fürdődresszeket.

Az új kollekcióban 12 szépségkirály és modell jelent meg a színpadon, köztük Alberte Maglietti, Argentína első számú celebje, valamint a 2007-ben a Planeta Moda tv-csatorna legszebb férfijének választott Mateus Pitra.

[...]

Nők férfimezekben itt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr931310340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása