Miért szexel a férfi?

1. Sajnálatból

Meglepő módon a férfiak hetvenegy százaléka vallotta azt, hogy hajlamos engedni kevésbé nőies vagy vonzó nőknek is, pusztán sajnálatból. Ezt azonban nem érzik megalázónak a csúnyácska vagy félszeg partnerrel szemben, hisz legtöbbjük az ilyen alkalmakat még jobban is élvezi, mint a bombanőkkel töltött pásztorórákat.

2. Fejfájás ellen

Végleg megdőlni látszik a kifogás, miszerint „most ne, szívem, mert fáj a fejem!" Valójában ma már a megkérdezett férfiak hetven százaléka vallja azt, hogy egy jó szex többet ér ezer aszpirinnél. A gerjedelemmel emelkedő vérnyomás, az adrenalinfröccs és a csúcsponton testünket elárasztó endorfin hormon hamarabb mulasztja el a migrént bármelyik, receptre kapható ópiátnál.

3. Fizetségképpen

A felmérésben részt vevő férfiak hatvanöt százaléka egyetértett abban, hogy nem lehet egy csajt a végletekig kihasználni. Ezek a férjek gyakran bújnak ágyba a hölgyükel pusztán azért, mert az már egy kerekebb összeget költött elegáns vacsorákra, szép nyakkendőkre vagy romantikus hosszú hétvégékre.

4. Képességfejlesztésből

A férfiak ötvenhat százaléka vallotta, hogy gyakran csak azért szexel még állandó partnerével is, mert szeretné fejleszteni szexismereteit. A gyakorlás elsődleges célja, hogy szerelmünknek nyújtsunk egyre nagyobb élményt, de ott motoszkálhat egy újabb

5. Unalomból

A megkérdezettek harminc százaléka vallotta, hogy a szex a legjobb unaloműző. Főként a házasságban vagy tartós kapcsolatban élők részesítik előnyben, hisz a partner mindig kéznél van. A tévétávirányító birtoklása körüli vitákban is hasznos, hisz a férfi számára dögunalom szinkronúszás elől is legfeljebb egy heveny numerával lehet elcsábítani a nőt.

6. Házimunkáért

"Egy gyors szex a konyhapultnál, és a párom már szalad is kifelé a szeméttel!" - indokolta az egyik válaszadó, miért éri meg a kellemes zsarolás. A férfiak huszonhat százaléka gondolja úgy, hogy egy-egy akcióval könnyebb rávenni a nőt a portörlésre, de még a vasalásra is.

 

Köszönjük az eredeti szöveget Leának, akihez e-amilben érkezett. Szívesen elküldjük az érdeklődőknek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr791420554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása