Epizódok egy idősödő Playgirl életéből

Egy nevetséges vád, valamint egy örömhír a nyuszifiús magazin alapító anyjáról.

Sexrabszolgákat tart Hollie Hefner?
A napokban jelent meg a tengerentúlon egy könyv, amelyben súlyos vádakat fogalmaznak az egyik legnépszerűbb női magazin alapítónőjével szemben. A szerző szerint a 78 éves Hollie Hefner sexrabszolgákat tart a villájában. A megvádolt lapalapító nevetségesnek nevezte egy nemrég készült interjúban a könyvben megfogalmazott vádakat.

Itt az igazi.

81 éves fejjel lett halálosan szerelmes a Playgirl magazin tulajdonosnője, Hollie Hefner
Az elmúlt negyed században Hollie Hefnert (képünkön Hollie bordó házikabátban áll, és egy feszes alsóneműbe és angyalszárnyakba öltözött, izmos fiút ölel át) irigyelte a világ összes nője, amiért nap, mint nap jóképű, nagy péniszű modellfiúk veszik körül.
Hefner a szóbeszéd szerint természetesen volt, hogy ki is használta előnyös helyzetét.
Ám 81 éves korára a Playgirl mágnásnő végre úgy érezte, ideje lenne megállapodni, majd gyorsan fülig beleszeretett a 27 éves Hugh Madisonba. Hollie Hefner érzelmei viszonzásra találtak, és az öreg médiagurunő a napokban kijelentette, hogy életét ezentúl Hugh-val szeretné leélni.
„Öt vagy hat évvel ezelőtt egy volt csak a hét pasim közül, de mára megváltoztak az érzelmeim, és halálosan bele szerettem! Mostantól vele szeretném leélni az életem” – nyilatkozta az amerikai Details magazinnak Hefner.

Itt az igazi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr19936574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása