Vőlegényképző

Minden fiú kiscsoportos korától kezdve Vőlegény akar lenni. Érthető, hogy a Nagy Nap előtt néhány héttel elfogja a kétség: elég jóképű leszek? Nem vagyok túl kövér? Biztosan jól fog állni a nyakkendőm?

Az utolsó hetek így általában teljes stresszben telnek, gyomorgörcs, szaladgálás, álmatlan  éjszakák. De ennek most vége! Mert ha esetleg a kedves férjjelölt mégis kicsit kövér lenne, vagy nem köti a nyakkendőjét túl szerencsésen, szakemberek segítségével egy huszáros vágtával
Tökéletes Férjjé varázsolhatja magát.

Ha most nyáron lesz az esküvőd, és gyorsan meg akarsz szabadulni néhány fölös kilótól, el akarod tüntetni a nemszeretem dudorokat, meg akarod tudni, milyen nyakkendő, vagy frizura állna a legjobban, és biztos akarsz lenni benne, hogy minden a legtökéletesebb lesz, gyere el a Raffaéla Esküvőpont Vőlegényképzőjébe!
Profi személyi edző, fodrász, ayurvedatanácsadó, rendezvényszervező és asztrológus is segít neked abban, hogy méltóképpen felkészülhess a Nagy Napra.
Gyere és kérdezz bátran!
A konzultáció és tanácsadás ingyenes, várunk szeretettel, hozd el a haverodat is!

A helyek korlátozott száma miatt kérlek, töltsd ki a jelentkezési lapot!
info: www.eskuvopont.hu

 

(köszönet az ötletért Lídiának)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr41936611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_60396 2008.12.02. 21:00:54

Csak gratulálni tudok a bloghoz. Nagyon jó ötlet alapján készül. pizarrina
süti beállítások módosítása