Felmérések szerint a magyar apák rosszul táplálják gyermeküket

A Magyar Gyermekorvosok Társasága Cumisüveg és tudomány néven idén indította el felvilágosító kampányát annak érdekében, hogy a magyar édesapák hiteles információkhoz jussanak csecsemőjük táplálásával kapcsolatban. A társaság 6-12 hónapos csecsemők édesapja körében tavasszal készített reprezentatív kutatása során azt kutatta, hogy az apukák tisztában vannak-e azzal, miként járulhatnak hozzá gyermekük helyes táplálásához.

[...]

Konklúzióként elmondható, hogy az édesapák kezdjék később a tejtermékek bevezetését és adjanak kevesebbet 6-12 hónapos kisbabájuknak. A tehéntejet és a kecsketejet pedig egy éves kor alatt feltétlenül kerüljék.

anyás

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr36936617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hallohallo · http://britesite.blogspot.com/ 2008.09.17. 09:05:30

óóóóó, pont erre akartam felhívni a figyelmeteket! :) amúgy, ha társadalmilag a férfiak felelőssége lenne a gyermekek etetése, vajon akkor születnének ilyen cikkek?

Etetés 2009.01.07. 22:39:48

Az apukák adhatnak tehéntejet a gyereknek, csak az anyukák nem.
süti beállítások módosítása