FHM-tippek: Elbűvölő frizurák, hogy könnyebben célt érj!

Amikor igazán szeretnél elérni valamit – legyen az egy csinos csaj figyelme vagy egy szuper meló megszerzése –, rengeteget segíthet, ha az alkalomhoz illő stílust választasz. Négy célt és a hozzájuk illő négy szuper frizurát mutatunk most be neked, amikkel gyerekjáték lesz hatni arra, akire éppen szeretnél.

Az álommeló megszerzése

Ha állásinterjúra mész, törekedj az egyszerű, ám ápolt, férfias frizurára, olyanra, ami nem vonja el leendő munkáltatód figyelmét a saját képességeidről! A legjobb ilyenkor az enyhén csillogó, egyenes haj. Próbáld ki ezt: futtass végig nedves hajadon hullámszelídítő, egyenesítő krémet, majd szárítsd meg hajkoronádat! A fejtetődön és oldalt, a füled előtt lévő néhány tincset fésüld teljesen hátra a füled fölött úgy, hogy ne lógjanak a hajszálak az arcodba. Ezután fogd össze a tarkódnál ezt a pár tincset, a hajad többi, hátsó részét pedig hagyd szabadon leomlani! Már csak egy enyhe, egészséges fényt adó spray kell, és csúcsszuper lesz az összhatás!

[...]

A kiszemelt csaj figyelme

A csajokat könnyen le lehet venni a lábukról egy lágyan leomló, gyönyörű, egészséges frizurával. Kövesd tanácsainkat, és a kiszemelted alig várja majd, hogy végigfuttassa ujjait tincseiden! A lágy, szexi lokniknak egy nő sem tud ellenállni! A lényeg, hogy hajadnak legyen tartása, és minél dúsabbá varázsold! Ám arra ügyelj, hogy ne használj egy egész flakon hajlakkot az eredmény érdekében, hiszen a csajok az olyan hajat szeretik, amibe szívesen beletúrnak, és nem akadnak meg az ujjaik egy-két centiméter után. Dolgozz el egy kevés lágy, mégis extra tartást és volument adó hajhabot nedves fürtjeidben, majd ha már megszáradt, akkor nagyméretű, hengeres hajsütővassal alkoss néhány szexi hullámot, de csak a hajad alsó felébe, fejtetődön maradjon sima és dús!

 

Hasonló tippek, nők számára a kozmóban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr70936642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása