Féltve őrzött intim titkok - férfiak vallomásai a szexuális szokásaikról

"Szexőrült férfi vagyok" (Balázs, 24)
Néha tényleg nem tudom mi van velem, folyton a szexre gondolok. Ráadásul nem csak akkor amikor van partnerem és naponta akár ötször is lehetőségem van kiélni vele a vágyaimat. Számomra a szex többet jelent testi örömöknél. Sőt, elárulom, nem is feltétlenül akarok kielégülni. Minél több nővel van dolgom, annál jobb. A forgatókönyv: megjátszom a csaj előtt a szexistent , letérdelek elé és orálisan kielégítem. Általában sóvár szemekkel néz rám miközben a csiklóját nyalogatom, úgy teszek, mintha ez lenne a világ legfinomabb csemegéje. Jó ideje tudom, hogy leginkább a hatalmat, a nők fölött érzett fölényemet élvezem a szexben. Gyakran odaáig fajul a dolog, hogy a csaj könyörög a folytatásért, mivel néha abbahagyom a nyalakodást, hogy igazán az őrületbe kergessem. És ez a hatalmamba került nő izgat fel igazán. Ha ilyen módon sikerült kielégülnöm, akkor jöhet a tényleges szex, belé hatolok. Arra vágyom, hogy teljesen megőrjítsem, ettől érzem elememben magam. Újra és újra megkérem, hogy mondogassa, hogy én vagyok a legvadítóbb és legszexibb férfi, akivel valaha találkozott. És mindegyik megteszi! Egyébként hihetetlen mit meg nem tesznek a csajok: ha orgazmus előtt leállok, képesek akár házassági ajánlatot is tenni, csak hogy folytassam az orális kényeztetést. 

"Felizgat, ha egy nő uralkodni akar fölöttem" (Jani, 27)
Régebben azt gondoltam, hogy domináns típus vagyok -  nem minden területen de az ágyban feltétlenül. És abban is biztos voltam, hogy a csajoknak valami extra erotikus élményt kell nyújtanom, ha hosszú időre meg akarom tartani őket. Aztán megismertem Miss X-et, és minden megváltozott. Nem akarom elárulni a nevét nehogy rájöjjön, mennyire vonzódom még hozzá. Szálkásan izmos testű nőszemélyről van szó. Még csak néhány napja voltunk együtt, amikor egy alkalommal - épphogy becsukódott mögöttünk az ajtó - durván rám vetette magát és gyakorlatilag fogságba ejtett. Meglepődtem. Nem csak az ő viselkedése, hanem a saját reakcióm is ledöbbentett. Objektíven szemlélve és finoman szólva is erőszakos közösülésnek minősült volna az együttlét, pedig nem az volt. Roppant erotikusnak találtam a dolgot. Most is beleborzongok, ha eszembe jut. De soha nem kérnék meg rá egy csajt, hogy ilyen keményen bánjon velem - ennyi bátorság sajnos nem szorult belém.

"Igazából nem akarom, hogy egy fejedelemnő megerőszakoljon." (Peti, 27) 
Előre leszögezem: nem arra vágyom, hogy ténylegesen erőszakoskodjanak velem. Amikor azonban a barátnőmmel szexelünk, a legvadabb történetek játszódnak le a fejemben. Kedvencem a következő: selyemfiúnak képzelem magam, aki rengeteg fiú társaságában az illatos forró fürdőben ücsörög. A kellemes kezdetet követően megjelenik két marcona külsejű nő, testük majdnem csupasz, izmosak, bőrük napbarnított, és urnőm parancsára elhurcolnak a fürdőből. Szétterpesztett lábakkal kikötöznek egy asztalhoz, ekkor lép be a fejedelem asszony, sebtében előveszi óriási kemény botját és minden komolyabb előjáték nélkül belém dugja. Természetesen az őröket is elönti a vágy, végül mindhárman belém hatolnak.

"A férfiak is felizgatnak, akárcsak a nők" (Matyi, 25)
Néhány évvel ezelőtt véletlenül felfedeztem, hogy a férfiakkal is élvezem a szexet. A világhálón szörfölve olvastam egy fotós hirdetését, olyan modellt keresett akinek intimpiercingje van - elmentem hát a műtermébe. Megmutatta néhány képét, nagyon tehetségesnek tartottam. Rövidesen meztelenre vetkőztem és az asztalra feküdtem, kezdetét vette a kattintgatás. Váratlanul megszólalt: "Tulajdonképpen a tökéletes képhez már csak egy nyelvre lenne szükség ami a piercingedet nyalogatja." Azonnal rávágtam: "Nem gond, mindenre nyitott vagyok!" Letérdelt a lábaim közé, így a nyelve is meg lett örökítve. "Oké, mindez csak a fotó kedvéért volt" - gondoltam egészen addig, amíg el nem kezdte nyalogatni a péniszemet. Aztán megcsókolt majd szép sorjában lekerültek róla is a ruhadarabok, és a padlón kötöttünk ki. Kizárólag ő irányított, de egyszer csak azon kaptam magam, hogy a dákójához nyúlok. Eleinte furcsa érzés volt, mivel első alkalommal érintettem meg egy férfit ennyire finoman, de nem tagadhatom, hogy kifejezetten jól esett. Közben újabb felvételeket készített. Hogy le is fotózta az együttlétünket, csak még inkább felizgatott. Ezt egészen addig csináltuk, míg majd szétrobbantam a vágytól. Otthon persze elrejtettem a képeket tartalmazó CD-t, olykor elő is veszem és kedvtelve nézegetem.

"Nyalás közben mindig a tejszínhabos tortára gondolok" (Andris, 28)
A jelenlegi barátnőm volt az első, akit képes voltam orálisan is kényeztetni. Amikor viszont megkért, hogy szívjam ki és nyeljem le a váladékot, egyszerűen képtelen voltam rá. Szívesen teljesítettem volna a kérését, de már a gondolattól is undorodtam. Végül - mert annyira szeretem - beadtam a derekam, ő persze teljesen odavolt, hogy igent mondtam. Persze volt benne egy kis trükk: azt képzeltem, hogy hol csokipudingot, hol tejszínes tortát nyalogatok. Bár az íze egyikre sem emlékeztetett, ez könyebbé tette a dolgomat. Néha megkérdezem magamtól, vajon más nőknél is ez a helyzet, vagy csak nekem nincs ínyemre az orális szex?! A jól bevált trükkömmel azonban egészen kellemessé válik. Ráadásul a csajom is odavan érte. 

(A nők történetei a Joy magazinban olvashatók.)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr222041871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thor vagyok 2014.06.21. 18:36:30

Fel nem foghatom, miert nincsenek hozzaszolasok! Zsenialis! :)
süti beállítások módosítása