Barkácsverseny képviselőknek

Csaknem száz országgyűlési képviselő fúrt-faragott a honatyák első országos barkácsversenyén a Zsóry-gyógyfürdő területén szombaton.

A Gyurhai Zalán budapesti országgyűlési képviselő által meghirdetett versenyen csaknem 15 ezer hazai és külföldi látogató szurkolt a politikusoknak. A képviselők délelőtt 10 órától délután 2-ig kaptak időt arra, hogy titkos fogásaik alapján elkészítsék az általuk legpraktikusabbnak ítélt bútordarabot.

A barkácsversenyen végül az első helyezést a Békés megyei képviselők csapata nyerte egy impozáns polcrendszerrel. A második helyen Kerékgyártó István végzett, aki egy vargányamintával díszített, finom kidolgozású konyhai készletet faragott, különböző méretű fakanalakkal és vágódeszkákkal. Harmadik lett Gyárfás István, minilétrájával, mellyel garantáltan el lehet érni a fölső polcokat. A versenyműveket délután a fürdő közönsége kipróbálhatta.

A képviselők első országos barkácsversenyét az országgyűlési képviselők a tervek szerint a jövőben minden esztendőben megrendezik. A jövő évi hasonló rendezvény Kazincbarcikán lesz.

Az eredeti itt van.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr91936566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása