Quicky, azaz a gyors menet

Először is, mi az a quicky? Ez az angol szó annyit tesz: egy gyors menet. Néhány perces szexuális együttlétet jelölünk vele. Arra jó, hogy lehetővé tegye a nőnek a férfi teljes beleegyezésével a kielégülést és az orgazmust. A férfi nem kell, hogy szexuálisan izgalmi állapotba kerüljön, nem kell, hogy elinduljon az orgazmus irányába.
A szerepe mindazonáltal nem is a „dildóé”, vagy azé, aki a falat nézi, míg megtörténik.
A férfi „fogadja” a quicky-t, nem beletörődik, és nem alávetett, vidáman és gyöngéden fogad egy szerelmes pillanatot, amely alatt ő nem kerül izgalmi állapotba. Ami jó ebben, hogy habár az egyik fél nem kerül izgalmi állapotba, még sincs szükség síkosítóra.
A quicky bizonyos nőknek – nem mindenkinek – kedvezőbb lehetőség, mint az önkielégítés, amit nem szívesen végeznek.
Az ilyen nőnek az, hogy az imádott férfin kielégítheti magát, fontosabb, mint a sima vágy az orgazmusra. Kielégíttetni egy férfi teste által olyan, mint elfogadva lenni. A fogadtatásnak ez az érzése a legtöbb nőnek megnyitja a szívét.

 

Elferdítettük innen: Ajanta és Serge Vidal-Graf: Térjünk a lényegre! Intim párbeszéd a párkapcsolati szexről. 182-183. oldal

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr3936560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_67186 2007.12.03. 19:54:00

baratnom elso reakcioja: ez vmi nekrofilia vagy mi? ;) btw. sztem a passzivitas meg az idotartam baromira nem korrelal. szal nalam a quicky egyaltalan nem jelenti azt, hogy en nem megyek el :) amugy gratula az oldalhoz!

4544042 2009.03.12. 19:46:20

Nekrofíliához szerintem kell síkosító. Ehhez nem, ezért ez jó.
Nekem a csendes megerőszakolás jutott eszembe erről, vagy rámászni valakire az intenzíven, aki nincs magánál.
süti beállítások módosítása