Lapajánló

Férfiként számtalan kifejezetten a számunkra íródott lap közül választhatunk. Mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt. Íme egy kis ízelítő:

Úrvilág

Kéthetente megjelenő, fiatal férfiaknak szóló lap. A magazin tanácsadó, progresszív lap, az összes olyan férfi témával, ami az igényes, fiatal férfiakat foglalkoztatja. A klasszikus értékrendeket valló, családi értékeket szem előtt tartó, minőségtudatos férfiak magazinja, akiknek fontos az egészség, a család, az elhivatottság, a karitativitás.

Maximo
A Maximo olyan férfi hetilap, amely a modern gondolkodású, fiatal férfiakat foglalkoztató aktuális és emocionális témákat dolgozza fel, és mutatja be. Mert miről is szól? Szépségről, divatról, wellnessről, randikról, lelki problémákról. Minden olyan téma benne van, amely egy tizen- huszon- harmincas éveiben járó fiatal fiút/férfit érdekel. Ezen kívül olyan szakértőkkel dolgozunk, akik magas fokon űzik mesterségüket, hitelesek a területükön és valóban tudnak segíteni a hozzájuk forduló olvasóknak. Ilyen a lélek rovatunkban Tari Arnold (pszichológus), vagy Novák Petra, aki igazi nőként válaszol szívügyekben. Biztosan nem ismeretlen Rácz Zsigmond neve sem, aki a Terézapu c. könyv szerzője, vagy akár említhetnénk Gianna-t, aki minden héten főz nekünk.

Maglepetés

A Maglepetés egy könnyed, játékos, szórakoztató férfi magazin. A lap fő pillérei a következők: keresztrejtvények, játékok, divat, szépségápolás, egészség, egészséges életmód, otthon, „csináld magad!", kertészkedés, konyha, receptek, történetek a mindennapi életből, friss információk sztárokról, ötletek, tanácsok és szolgáltatások.

Kispapa

Tradícionális, de az újra, alternatívákra is nyitott, várandós és kisgyermekes szülők részére. A lap fő pillérei a következők: várandósság és szülés, babaápolás és gyermeknevelés, családi élet, interaktivitás és szolgáltatás.

ÁDÁM

Az ÁDÁM olyan magazin, ami rólunk szól: harminc fölötti, felnőtt, megállapodott, akár gyereket nevelő férfiakról, akik tudják, hogy a legjobb úton haladnak afelé, hogy megbékéljenek magukkal.

Úrfika

Az Úrfika ismeri a legnagyobb sztárokat.
Az Úrfika sokat tud a fogyókúrákról.
Az Úrfika eligazodik a férfi lélek rejtelmeiben.
Az Úrfika óvja az egészséget.
Az Úrfika szól, ha jó film megy a moziban.
Az Úrfika olvasói mindent tudnak.

Franky

A közkedvelt férfi hetilapban kitűnő konyharovat, praktikus divat- és szépségápolási oldalak és szakértőink tanácsai várják rendkívül kedvező áron. Emellett sztárhírek, lakberendezési és utazási tippek, párkapcsolati témák, vásárlási ötletek, hasznos információk, és - ráadásként - 8 oldalas rejtvénymelléklet. A Franky hétről-hétre segít és szórakoztat.

György

A klasszikus férfi számára fontos a megjelenése, a stílusa, az életvitele, a test és a lélek harmóniája, az otthona. Az ő korosztályát, a 20-as, 30-as és a 40-es férfiakat érintő témák foglalkoztatják. Fontos számára, hogy képben legyen, szívesen olvas a közéletet foglalkoztató, aktuális témákról, a sztárok világáról. A György klasszikus férfi prémium havilap, intellektuális és elmélyült, tanácsadó és szórakoztató, a „földön járó férfiak” magazinja.

Kellemes olvasgatást, férfitársaim! Legközelebb a női lapok kínálatát tekintjük át.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr52936564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása