Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CKM - Céltudatos Kalandvágyó Nők Magazinja

Kukkantsunk bele ebbe a fiatal nőknek készült lapba!

Mindennapi 4P: Pia/P...(fiúk)/Pénz/Party

Csőre töltve: Tünde Kálmán
Bár Kálmi szerint egy fiú jobban tudja, hogy mit is kell tennie egy másikkal orálisan, mint egy csaj, sajna, még nem volt ilyesmiben része.Mármint hogy egy másik fiúval, mert amúgy egy szál fürdőnaciban kényeztették már, majd ő is akcióba lépett. Mindezt fényes nappal.

CKM Fürdőnaci Macik Maja új klipjében!
Nemsokára a Viván láthatod kedvenc fiúkáid! Nem is akárhogy!
Maja gondolt egyet, és új klipjéhez felkérte a CKM Fürdőnaci Team fiúkáit, dobják be testük a kamera előtt! Laci, Viki, Rudi, Robi, Tomi és Endi pedig örömmel pózoltak Maja és spannői: Lady Tyson és Pápai Joli oldalán! Beépített emberünk, Dia, a CKM Fürdőnaci Team fiúkák egyik kedvenc fotósa "véletlenül" épp arra járt, de ennek ti csak örüljetek, hiszen, hiszen így új, igen jól sikerült képekben tudjuk bemutatni, milyen az, mikor tombol a bom chicka wah wah, és beindulnak a Fürdőnaci Macik! Legeltessétek hát a szemetek - van kiken!

Autók: Kisgeneráció
Ha egy sportkocsi nyújtotta vezetési élményről álmodsz, de a pénzedből Ferrari helyett csak nagyanyád Zastavájára futja, ne add fel! Az autógyárak épp erre a helyzetre találták ki a hot hatcheket. Kicsik, brutálisak, és talán nem kell behitelezned értük a családi házat.

Dér Henrik szabad préda
Henrik [képünkön tangabugyiban, négykézláb], a Sugarloaf énekese nem egyszerű csávó. Sokat flörtöl, viszont kevés barátnője volt.
Bár csinálta már kocsiban, nem a hely az, ami igazán fontos neki. Ehhez képest kipróbálná színpadon. Te kipróbálnád? És a színpadot?

Innen van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr47936569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása