Milyen világról álmodoznak a nők? - egy reklámos blogból

Milyen világról álmodoznak a nők?
2008.02.23. 09:35 reklámhetero

Milyenek is lehetnének egy női magazin hirdetései, ha nem szexisták? Sex sells, ahogy az ógörög bölcsesség is mondja, így nem csodálkozhatunk rajta, hogy a Ché magazin is egy olyan kampánygondolatot választott magának, amelyet nyugodt szívvel lehet a kocsányon lógó szemű női közösség elé tolni. A nők vágyálmait bemutató hirdetéseken lehet háborogni, lehet lelki sivárságot és nősovinizmust emlegetni, de akár mosolyoghatunk is rajtuk egy jót, pláne ha nők vagyunk.
Az első hirdetésen egy viszonylag könnyen táncba vihető urat látunk, akinek hátsóját csupán egy falatnyi rövidnadrág takarja, amelynek széle leszakítható telefonszámokból áll. A fiatalúr szemmel láthatóan a nőket nem a hasukon keresztül igyekszik megfogni, de nincs az a nő, aki ezt ezúttal ne nézné el neki. A másodikon a női kollégák irodai álomkörnyezete elevenedik meg, ahol a szexnaptár képeinek helyén minden hónapban más fürdőnaci maci pózol élőben. Elég fárasztó lehet szegény fiúkáknak naphosszat rogyasztott térddel állni, és közben szexisen mosolyogni, de hát mit tegyünk, a női álmok már csak ilyenek. A harmadik printen egy megcsalt feleséget látunk, aki munkából hazatérve a szekrényben a szokásos lepedőbe csavart csaj helyett egy hiányos öltözetű férfit talál. Persze felmerül a kérdés, hogy ezt tekinthetjük-e egyáltalán megcsalásnak, hiszen a nők mocskos fantáziájában ez inkább az XBox szlogenjét hívja elő, azaz Jump in!

Hát ez van.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr19936586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

e 2008.02.26. 13:49:47

küldtem nektek mélt!:)
süti beállítások módosítása