Fájdalomtól zokogó kamaszfiúkra izgulnak a japán nők

A Japánban készült szexfilmek legfőbb jellemzője, hogy a férfiak nem élvezik a szexet. Szinte minden pornófilmben van olyan jelenet, amelyben brutálisan megerőszakolnak egy fiút, aki általában még húsz éves sincs. A leggyakoribb az iskolásfiú-motívum. Jellemzője, hogy szerény és ártatlan nem ritkán még szűz általános- vagy középiskolás "jókisfiúkat" kényszerítenek nyalásra, hagyományos és análszexre. Hivatalosan a pornószínészek nem lehetnek 18 évnél fiatalabbak, ezzel szemben a japán társadalom rendkívül megngedő. A zokogó kamaszfiú sikolyai és könnyei itt nem az örömöt, hanem a fájdalmat jelentik.
(...)
Általában azok a jelenetek, amelyek elfogadottak a japán közönség számára, elfogadhatatlanok más országokban. "Japánban a pornó ott kezdődik, ahol egy nyugati országban abbahagyják. Egy megkötözős szadomazo-jelenet az alap egy igazi japán pornófilmben" - mondta Vágvölgyi B. Andrea. "Japánban rendkívül nőközpontú a társadalom, nők vannak minden vezető szerepben, de az igazság az, hogy a japán nő fél a férfitól. Ezzel magyarázható, hogy miért élvezik a nők a sok férfiak elleni erőszakot a szexfilmekben."

Az eredeti itt.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr97936592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nono 2008.04.23. 18:40:30

Azta ez a vágvölgyi milyen okos... brrr. Hogy a férfiközpontú társadalomban a férfiak félnek a nőktől, ki hitte volna... A legszebb (az eredetiben) a szex, az erotika, és a pornó fogalmainak összemosása. Ez igazán szép! A legjobban azt sajnáltam, hogy az eredetihez nem lehet kommentelni, szívesen anyáztam volna egy sort.

Idegen 2009.02.01. 13:08:29

Engem simán elvihetne egy japán csajszi pár menetre, nem zavarna, sőőt... Nah majd egyszer.

Faszomkivan 2009.02.03. 15:02:27

Szánalom
süti beállítások módosítása