Rossz kisfiúk, kalandra fel!

Titokban minden csaj határokat feszegető játékokra vágyik az ágyban, ezért vesd be a következő tippeket és garantáltan ámulatba ejted választottadat.

(...)
Engedd, hogy leteperjen!
A rossz kisfiúk híresek arról, hogy teljesítik a csajok kívánságait, de egy merész hálószobai kisördög szintén élvezi, ha saját fantáziáját élheti ki, szégyentelenül. És a fiúk fantáziájának egyik legnagyobb szüleménye, amikor is elkapják őket. „Nagyon izgató, amikor úgy érzed, hogy annyira akar a barátnőd, hogy nem tud magának parancsolni – mondja a szakértő. – És amikor a csaj támadóan lép fel, teljesen fel kell adnod mindenféle kontrolt, amely még jobban segít elmélyülni a dologban.”
Mondd meg a csajodnak, hogy bújjon el az ajtó mögött és „lepjen meg”, amikor egy este hazaérsz. Így akár már az előszobában magáévá tehet vagy elrángathat a hálószobáig. Vagy esetleg add tudtára, hogy szexre vágysz, de azt akarod, hogy leteperjen, ősasszony módjára – akár úgy is, hogy játékosan (de nem nevetgélve) az ágyra birkóz, amíg te megpróbálsz ellenállva kislisszolni a karmai közül.
(...)

Itt van az eredeti.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr27936593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása