power urak

Egy kedves olvasónk, Juli küldte nekünk ezt a cikket. Köszönjük!

Az üvegplafonon át 
A Wall Street Journal új rovatot indított power férfiaknak/uraknak. Itt minden megvan, amit egy szigorúöltönyös férfi szívesen elolvashat: karrier és család összeegyeztetése, sikeres férfipályák, munkahelyi helyzetek kezelése, (elvileg) lifestyle stb.  
A cikkeken kívül vannak blogok, videók
amik egész jók. Ahogy elnézem a kommenteket és a fórumot, egész sokan olvassák, és a professzionális, szigorú tartalomhoz illeszkedve igen moderáltan szólnak hozzá.  
Biztos voltak lapok, amik már korábban is megszólították ezt a célcsoportot, de ennyire rájuk szabva én még nem láttam médiumot. Általában dominálnak az aftershave-ek és a nyakkendők, meg a “nem számítanak a ráncok, de azért ne öregedj” típusú tartalmak.  
Ráadásul a nagy lap tartalmaival össze van drótozva rendesen, mindenhonnan visszaléphetsz a nőies témákhoz. A lap készítői szerint a site széles spektrumot fed le, sokfajta férfinak szólnak, de ezzel én vitatkoznék. Azért CEO-ként lehet, hogy olvasnám.

Innen van. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr87936600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása