Mikor születhet gyermeked?

Az asztrológus karmikus történetei - Férfiak Lapja Cafe
Izing Károly

Az asztrológia elveti a véletlen fogalmát. A tanok szerint mindennek megvan az oka, a következménye és az ideje is. Sokat foglalkoztam olyan horoszkópok vizsgálatával, amelyek tulajdonosai arra keresték a választ, miért nem születik gyermekük?Statisztikát is készítettem, és arra a következtetésre jutottam, hogy a legtöbben képtelenek a sors diktálta játékszabályokat elfogadni, viselkedésükkel saját szívüket szorítják vasmarokkal.

Ottót mindenki irigyelte: sikeres magánélet, jó feleség, szakmai elismerés. Azt már kevesen tudták, mennyi könny áztatta az arcát, mert hiába vágyott a pici kezek markolászására, a puha lábak dobogására és a simogató tejillatra, amely az újszülött bőréből árad.

Kezében a döntés
A harcias, öntudatos, büszke férfi fiatal fiúként nagykanállal habzsolta a nőket. Buliról bulira járt, nem volt válogatós, kivette részét az orgiákból is. Kicsapongásai éveiben ismerkedett meg a határozott, erős, ellentmondást nem tűrő Lujzával, aki élete párjának a „medvepapa szólamot” szánta. Ottó felhagyott korábbi életmódjával, de az összeköltözés után egyre szűkebbnek érezte a nő mellett a teret. Képtelen volt az alárendelődésre, és amikor párja terhes lett, Lujza könyörgése ellenére ragaszkodott az abortuszhoz. A kapcsolat fájdalmas véget ért, és az uralomra vágyó férfi életében újra egymásnak adták a nők a kilincset. Aztán megérkezett a jóravaló Fruzsi, és a férfi döntött: „belebújik” a finom papucsba. A szeretettel teli, kedves lánynak nyomban megmutatta az irányt – házasság, ház, kocsik, nyaraló, vastagabb bankbetét, és jöhet a baba. Minden a tervei szerint haladt, a nő hajszolta magát, és ahogy gyarapodtak, Ottó úgy vált egyre kevélyebbé, könyörtelenebbé. Aki nem felelt a meg normáinak, afölött gyorsan eltörte az ítélkezés pálcáját, vitriolba mártott kritikájával még az elesetteket sem kímélte. 

A sors közbeszól
Az ifjú párnak már mindene megvolt, csak a baba hiányzott. Ottó az első év sikertelen próbálkozásai után felháborodott: mindig, mindent kézben tudott tartani, érthetetlen, hogy pont ezt a „babaügyet” nem! A második évben „babagyártásról” beszélt, központi témája lett a hőmérőzés, és kezdetét vették az andrológiai panaszok. A harmadik évben az összes rokonnak, kollégának babája született. A negyedik évben pszichés problémái miatt a környezetének is elege lett belőle, Fruzsi eltávolodott tőle, csak akkor voltak együtt, ha peteérésre került a sor. Majd az ötödik évben az általa mélyen lenézett asztrológiához fordult tanácsért.

A horoszkóp kulcsa
A születés idejére elkészített horoszkóp furcsa képet mutatott, amelynek megbeszélése, feldolgozása másfél esztendőnket vette igénybe. A megoldás az elsőre elutasított hagyományos női és férfiszerepek megélésében rejlett. Ottó mamája végtelenül gyengéd nő, apja amolyan acélférfi volt, amitől fiuk tudattalanul irtózott, ám tudatosan mégis ezt a formát választotta, érezte biztonságosnak, ezért követendőnek. A sorstól Lujza személyében megkapta az esélyt, hogy gyerekekkel az oldalán élje az ősi férfi szerepet, amely a horoszkópja szerint a feladata volt. Ám tudatosan mégis olyan befolyásolható nőt választott, mint az anyja. Azt azonban nem sejtette, hogy ez az út is ugyanoda vezet, mint az első, csak több kínt kell elszenvednie. Akkor játszhatja csak el az apaszerepet, ha kész a szolgálatra, a nőtől való függésre, odaadásra, és megelégszik a másodhegedűs pozícióval.
A lelki, szellemi átalakulás nem ment könnyen, Ottó alapos leckét kapott az új út elején kiszolgáltatottságból és megaláztatásból, de nem adta fel. Mára az aranyasszony átvette otthon az irányítást, az történik, amit ő akar, és végre valahára Ottó spermaszáma is a kritikus érték fölé emelkedett.

Klára meg ezt írta

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr26936619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása