Filmajánló: Pasik háborúja

Gloria Winick rendező tudja, mitől döglik a légy..., azaz inkább a férfi. 2009 eddigi legférfiasabb komédiájának rendezője ugyanis korábban a Billy a csúnya fiú című kultikus szapanopera amerikai direktora volt. Ez volt az a telenovella, amely még David Beckhamet is elcsábította egy aprócska szerepre. A pasik háborúja pont olyan, mint kedvenc focistánk:posh, fűszeres, és még ha utálni akarjuk is, imádni fogjuk.

Eddie (Andy Hathaway) és Sid (Karl Hudson) igazi LBM-szövetségesek (legjobb barátok mindörökké, ha valaki esetleg nem tudná...). A barátság kisfiú koruk óta tart, és azóta nemigen volt olyan kérdés, amiben ne értettek volna egyet - mostanáig. A két efháemboj ugyanis esküvőre készülődik, és mint mindig, most is ugyanazt akarják: ugyanazt a helyszínt, ugyanazt a napot, ugyanazt a felejthetetlen élményt. Ettől a pillanattól kezdve csupán egy közös marad bennük: a bosszúszomj. A két lovag semmilyen eszköztől nem riad vissza, hogy tönkretegye a másik lakodalmát. Hogy ki kerül ki győztesen a harcból - vagy rákvörösen a szoláriumból - az esküvő napjáig biztosan kiderül...Addig azonban kegyetlen és kíméletlen pasiháború folyik, melynek - ha a csapatok nem lengetik meg a fehér zászlót - a legfájóbb áldozata egy igaz barátság lesz...
(...)
Ha igazán hű akarsz lenni önmagadhoz és a filmhez, a permieren esküvői szmokingban jelenj meg, New Yorkban ugyanis minden fashionista így tűnt fel a premieren...De azért ne kapd elő a fénykardodat, ha valamelyik vőlegény ugyanazt a szmokingot öltötte magára, mint te.

 

Az eredeti az Exit magazin 2009. január 28. számában jelent meg, Steiner Krisztina tollából.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr38936639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása