Gertrude Ramsey beállította új bazmeg-rekordját

Minden eddigi káromkodási rekordját megdöntötte a korábban sem nyelvőrzési tevékenységéért tisztelt világhírű brit sztárszakácsnő, Gertrude Ramsay. A Magyarországon is ismert tévészakács műsorai Nagy-Britanniában általában késő este kerülnek képernyőre, éppen Gertrude szabadszájú szóhasználata miatt. Amit azonban a Channel 4 kereskedelmi tévé legutóbbi adásában művelt, az saját magához mérve is rekord volt: a kétórás műsorban összesen 132-szer hagyta el száját az angol "fuck" ige és ennek variációi - írja az MTI.

Most futó sorozatában Gertrude nem túl sikeres pubok és éttermek konyháiban próbál valamelyes főzési szakértelmet meghonosítani, és eközben sem a személyzetet, sem a nézőket nem kíméli megjegyzéseitől. A legutóbbi epizódban egy sheffieldi és egy devoni kisvendéglőt igyekezett formába hozni. Különösen ez utóbbi konyhájának - egyébként valóban szerény tehetségű - szakácsnőjével gyűlt meg a baja, főleg azután, hogy kiderült: az étlapon helyi specialitásként szereplő báránysült áruházban vásárolt, fagyasztott termék, amelyet mikrohullámú sütőben melegítenek fel tálalás előtt.

A News of the World - a legnagyobb vasárnapi brit tömeglap - értesülése szerint Gertrude ezen annyira feldühödött, hogy összetört egy ezer font értékű plazmatévét is, bár ez a jelenet az adásból kimaradt.

A sztárszakácsnő kíméletlen stílusa egyébként eredményesnek bizonyult, mivel a műsor tanúsága szerint mindkét étterem forgalmát sikerült alaposan fellendíteni, a tévétársasághoz azonban tucatjával érkeznek a nézői panaszok. A Channel 4 szóvivője ugyanakkor azzal érvelt, hogy az adást késő este sugározták, a káromkodás pedig "Gertrude szenvedélyességének kifejezési módja"

Forrás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr91936641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása