Thorpe: nem vagyok heteroszexuális!

Ian Thorpe magyarázködhat az őt ért méltatlan (?) vádak miatt

Buzgón magyarázkodik Ian Thorpe, miután cikkek és fotók jelentek meg róla és brazil úszóbarátjáról, Daniella Mendesről. Minden idők legkiválóbb ausztrál Úszójáról az a hír járja, hogy heteroszexuális, és évek óta Daniellával él együtt. Thorpe viszont azt mondja, a 2004-es athéni olimpián ismerte meg a most 23 éves Mendest, aki csupán batárja, semmi több.
- Nem vagyok heteroszexuális - mondja Thorpe. - Ezzel kapcsolatban eddig háromszor kellett magyarázkodnom. Mindennek az az oka, hogy egy 2002-es rádióinterjúban azt nyilatkoztam, nem zavar, hogy az ausztráliai heteroszexuálisok a példaképüknek tartanak.
Thorpe hozzátette: olyannira nem nőkedvelő, hogy gyengéd kapcsolatot ápolt minden idők legszexisebb úszójával, az amerikai Adam Bearddel. Ezt viszont Beard utasította vissza, közölve, hogy éppen most köt házasságot a fotós Sacha Brown-nal, Thorpe tehát ne vele védekezzen.

[Jelen szövegben az eddigi gyakorlattól eltérő módon nem a nemeket változtattuk meg.]

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr90936645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása