Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

"Mangóhurrikán technika" és egyéb "piszkos" trükkök, mellyel könnyedén bepasizhatsz!

(Videó, szövegesítve. Képzeljétek el.)

Fanatica mangóhurrikán technikája

A másik technika amit szoktam csinálni, az egy rohadt szemét módszer egyébként, de imádják. (Itt közelebb húzódik a sráchoz, az arcába hajol.) Megkérdezem, hogy ismered a mangóhurrikán nevű játékot, ha ismerik akkor gáz van, akkor már valószínű, hogy ezzel már betámadták, de nem szokták ismerni természetesen. És akkor mondják, hogy nem. Király, tök jó játék, csukd be a szemed és add a kezed (itt megfogja a srác kezét), és képzelj el egy hatalmas mangóhurrikánt. És akkor átlalában ilyent nem lehet elképzelni, mert nincs olyan, hogy mangóhurrikán, ezt úgy találtuk ki, ez egy fantáziaszó, és amíg csukva van a szeme és gondolkodik, kihasználom arra az alkalmat, hogy odahajolok és megcsókolom.

Jenny felizgató technikája tánc közben

A másik, amit lehet csinálni tánc közben, és tök jó. Most tegyük fel, hogy köztünk már tök jó összhang van meg minden, és tudjátok van az a tánc, amikor (itt megmutatja, melyik táncra gondol, közel húzza magához a srácot, és egyik lábát a fiú lábai közé csúsztatja) tehát ez egy sikamlósabb fajta tánc, kicsit fölelemed a lábad, és megfogod a pasinak a csípőjét, és huzogatod a térdeden a kukiját. A lényeg az, hogy a comboddal ingerled a kukiját. Tehát nem a kezeddel érsz hozzá, mert azt lehet hogy még nagyon direktnek venné, de neked így végül is csak a combod van a kukijánál, és azzal huzogatod végig. Na most ez akkor gáz, ha egy kurva magas pasi van, és már így lábujjhegyen kell, és így nyomod le a pasit (itt mutatja, milyen erősen nyomná le), hogy márpedig basszus. Tehát ez így egy picit nehezebb, de hogyha mondjuk olyan magas, mint Zsolti (akin az előbb bemutatta a technikát), akkor kurva könnyű helyzetben vagy, mert csak annyi, hogy megemeled, megfogod a csípőjét, és elkezded rajta húzogatni.

Még egy ügyes technika Jennytől

Táncban rengetegszer lehet azt látni, hogy (és itt megkéri Zsoltit, hogy segítsen demonstrálni: tedd ide a kezed a mellkasomra!) a csaj az menne előre, nyomulna, a srác meg (- Toljá már visszafelé - mondja Zsoltinak) tolja vissza a picsába. Tehát a nő próbál így előrenyomulni, és nem tud, mert a csávó tolja el. Na most ezt tök jól meg lehet akadályozni, hogy megfogod (a mellkasodon lévő) kezét (amivel tol el), és berakod a nyakadba, és ennyi, tehát nem tud továbbra is eltolni téged. Megfogod a kezét, berakod szépen a nyakadba, és azonnal beljebb kerülsz az intim zónájába, és nem fog már tudni eltolni, mert a kezed már a vállán van.

Hogyan legyél pimasz és vicces? Egy nagyon durva fegyver!!! (Fanatica)

Szoktam olyant csinálni, hogy mondjuk odamegyek egy sráchoz, (itt odamegy az ülő Zsolthoz) pár napja is megtörtént, és próbálok beszélgetni vele, és nincsen körülöttem szék. Sokan kérdezik, hogy hogyan üljek le a srác mellé, ha nincsen közel s távol szék se. Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy tudok egy jó játékot, csinálj így (itt megkéri a srácot, hogy nyújtsa ki felé a kezét) kinyújtja a kezét, és akkor így (felhúzza a székből,) megpörgetem, (és leül az üresen maradt székbe). És általában az ilyen dolgokra nagyon jól reagálnak, mosolyognak mert átverted őket, szemtelen voltál vele, egy kicsit pimasz, de ugyanakkor vicces. Nem pedig behódoltál neki, mint a többi nő, hogy jaj, de jóképű vagy, jaj, de izmos vagy, hanem megszivattad.

Ugyanezt szoktam csinálni például amikor a srác mondjuk a pultnak támaszkodik. Ilyenkor az a probléma, hogy ő van nagyobb hatalmi helyzetbe. Hátradől a pultnak, te meg itt lököd neki az unalmas szöveget, és akkor a srác meg csak így kényelmesen hátradől, gondolja, hogy ááá, itt ez a csaj, mondja a mondandóját, meghallgatom, aztán lekoptatom 5 perc múlva. Ilyenkor ugyanazt szoktam csinálni, ugyanaz a figura, hogy nyújtsd ki a kezed, megpörgetem (és helyet cserélnek) és akkor mondjuk elkezdek beszélgetni a barátjával. Ilyenkor szoktam még szemtelenebb lenni, beszélgetek a barátjával, ő meg ott marad hoppon, egymagában áll, mint egy darab szar, hogy bassza meg, most mi van.

Vagy szoktam olyant csinálni, ugyanez a pörgetős dolog, hogy ismerek egy játékot, add ide a kezed, megpörgetem egyszer, mégegyszer és így megpaskolom a srác hátsóját. Ez megint jó ilyen szivatás, mert nem bunkó, nem belemarkolsz a seggébe mint egy kiéhezett kurva, hanem csak így finoman játékosan megpaskolod a seggét. Ez azért jó, mert  a pasi gyakorlatikag beleegyezett, mert mondtad, hogy mutatok valamit, nagyon fog tetszeni, csinálj így (mutatja, hogy nyújtsa ki a kezét egyenesel előre) kirakja a karját, és gyakorlatilag beleegyezett, hogy megpaskold a seggét.

Csajozásról itt. (Videó)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr481043755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása