Pöcsökkel az IQ ellen (Beauty and the Geek) - valóságshow

Pofonegyszerű ötlettel van dolgunk, fognak 8 jófaszit és összerakják őket 8 lúzer külsejű, de iszonyú agyas csajjal, majd a furcsa pároknak mindenféle feladatokat adnak, a végén pedig a Highlanderben már megismert csak egy maradhat elv alapján (mínusz a fejlevágás) egy győztes pár hazavihet 250.000 dollárt.Persze a műsorban elhangzó villáminterjúkból az jön le, hogy a lóvé annyira nem is fontos, hanem az, hogy tanulhatnak az élményből, okosodhatnak (faszik) illetve maga az a tény, hogy ilyen külsővel férfival egy ágyban úgy sem fog aludni egyikük sem (csajok).

A faszik ebben a műsorban kivétel nélkül egyszámjegyű IQ-val rendelkező véglények, és most nem a nősoviniszta "ha már szép, akkor okos nem lehet" én üvölt belőlem, mert az az ember, mindegy, hogy férfi vagy nő, aki egy könyvtárban katalógus-cédulával a kezében 15 perc alatt nem tud megtalálni 3 könyvet, az nem sokkal okosabb Fanny kutyámnál.

Hogy ezt miért vállalják be a faszik, nem tudhatom, modellek, szépségkirályok vannak köztük szép számban, a szilikonbicepszek, hosszabbított nyelvek, ami kell - bevallottan ezzel érvényesülnek, hát akkor? A csajokat már jobban megértem, mert hiába tudja ez egyik a pit 236 számjegyig felsorolni, ha egyszerűen képtelen normális beszélgetést folytatni egy férfival, mert elájul az irgalmatlan izmok láttán.

innejd van

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr221170386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása