Lévai Andor: A garázsajtóból

Megoldok mindent - mondja Lévai Andor, amikor érdeklődöm, vajon van-e még ereje beszélgetni velem is, kétórás dedikálás után. Nem vonom kétségbe a logisztikai képességeit. Hiszen ötgyermekes, dolgozó édesapaként, az ország egyik meghatározó politikusa, Orbán Viktória (a Fidesz elnöke, volt miniszterelnök) férjeként, számos jótékonysági szervezet nagyköveteként, ügyvédként szüksége is van minden ötletre, ami logikussá szervezi a napjait.
Keveset alszom, ad magyarázatot, ha az a kérdés, hogyan lehetséges mindez.
És most új vizekre evezett, barkácskönyvet írt. [...] A forgáccsal tarkított esztergapad mellől mosolyog a szerző a borítón, a könyv április óta már a harmadik kiadás megjelenésénél tart, hírlik, az eladási sikerlistákon megelőzi a feleség, szintén a könyvhéten megjelent beszédgyűjteményét.
[...]
- Érdekelne engem, hogy olyan erős személyiség mellett, mint Orbán Viktória, miképp őrzi meg a férj a saját egyéniségét, önállóságát?
- Ne úgy képzeljen el bennünket, hogy otthon Viktória történelmi személyiségként jár-kel és mi faragjuk a szobrát. Ő odahaza a feleségem és a gyerekeim anyja, hús-vér ember, aki szeret jókat enni, szereti a gyerekeit, szeret focizni. A politika a szakmája.

A kijózanító valóság itt.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr42936565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vérfarkas 2007.12.06. 23:15:25

Azért az eredeti is igen-igen szubverzív néhol! Láttátok (a vége felé), hogy (az eredeti) LA tud _traktort_ vezetni? :D

Ismeretlen_84838 2007.12.07. 18:05:03

LA egy mindenható, tökéletes istennő. Ő alvás helyett minimum néggyerekes anyákkal fut együtt hajnalonta, majd, mire a család felébred, már otthon is van, és süti a bundáskenyeret, majd felöltözteti és iskolába küldi a gyerekeket. Mindennap főz (közben a gyerekeivel megbeszéli a nap eseményeit, és gasztronómiatörténeti érdekességeket mesél), mert ha nem tenné, nem tudna elszámolni vele vidéki édesanyjának, emellett gazdatanfolyamot végez, mind az öt gyerekétől kikérdezi a leckét, falvédőt varr, négyesfogatot hajt, vadászik, takarít, mos, munkahelyen dolgozik, könyvet ír, jótékonykodik, és külföldi utakra kíséri a férjét. Ehhez képest Soma mamagésa kismiska, mert neki nincs is öt gyereke, cak kettő. Az igaz, hogy ő is mindennap főz, (ő közben hangképző gyakorlatokat végez), egyetemre jár és műsort vezet, és lemezt csinál és koncertezik, és ír, és arra is van ideje, hogy elvonuljon a "leánylakásába", gitározni tanuljon, újra és újra meghódítsa a férjét, és természetesen nap mint nap meditáljon. Inspiráló, nem? Holnap megpróbálok mosogatás közben szakdolgozatot írni.
süti beállítások módosítása