Malonyai Petra: Álmodozások kora

Az úgy volt, hogy a fiúk – illendőségből kicsit pironkodva – megvallották, hogy van bizony nekik egy titkos álmuk, amelyre – ennyit azért elárultak – igencsak jók az esélyeik. Aztán tessék: eljött a vasárnap, s a hetedik hellyé szelídült az aranyos vágy. A dolgok a helyükre kerültek, közbeszólt a valóság, felébredtek a fiúk. Mit mondjak, elég későn.

[…]

Elégedett kapitánynői nyilatkozattal arról, hogy nincs semmi baj. […] Még szép – ezt én teszem hozzá. Hogy a kapitánynő védi az övéit, érthető. Helyesek, izmosak, jóképűek, biztosan remekül szerelnek autót, barkácsolnak, sikeresek minden szerepben, amely az igazi férfit teszi. Csak hát most focizni kellett volna. Világszínvonalon. Elvégre azt ígérték, azért utaztak el.

MALONYAI Petra

A nemzetisportos valóság itt.

[Köszönet az ötletért Lídiának és férjének]

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr60936573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása