A szépség szimfóniája

Íme néhány elgondolkodtató részlet Gonda Ivett és Illés Csaba nagyszerű könyvéből, amelyből végre megtudhatjuk, hogyan élhet együtt nő és férfi kiegyensúlyozott harmóniában.

"Az alárendeződő helyzet a férfi lelki szirmot bontásának záloga,az úrrá válás alapja."
"A lelki evolúció szempontjából a férfi legfontosabb célja ,hogy minél magasabb megvalósulási szinten minél vonzóbb szépség váljon belőle."
"Angyali türelemmel várd ki álmaid hölgyét és hódolj be neki teljes lényeddel."
"Lehet bármily aktív a férfi napközben,ha este nem teljesíti férfi feladatait-békés légkör,finom vacsora,meghallgatás,kívánatosság-akkor azon a napon gyakorlatilag semmit nem tett magasabb szempontból lelki fejlődéséért."
"A férfi feladata a gyönyörködtetés."
"Az a férfi,aki szellemi nőben hisz,a Teremtő felé emeli arcát."
"A földiséget szimbolizáló férfi csak egy számára tiszteletreméltó ,az Égi minőséget képviselő nő segítségével emelkedhet szellemileg,s juthat közelebb az Istennőhöz."
"A párját szolgáló úr harmóniát,szépséget és méltóságot sugároz."
"Az önfeláldozás az,ami a férfit gyönyörűvé varázsolja."
"A nő rezdüléseire való odafigyelés egy életreszóló feladat."
"A férfi csak a nő iránti szolgálatban leli meg lelki békéjét."
"A nőnek nem háborúzni kell,hanem összefogni egymással a Teremtő küldötteként.Irányítani a férfit."

Ebből a könyvből vannak az eredeti idézetek. 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr92936577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

robin · www.sotetkamra.blogspot.com 2008.01.03. 04:08:38

sugárban hányok. buék. :D

Ryan 2008.01.03. 10:09:13

Hú bmeg, ez nagyon kemény! Ha egy középkori szövegben olvasom, nem akadnék fenn rajta... A mélységes sötétségtől való megszabadulás (volna) az írók "lelki szirmot bontásának záloga" (micsoda gyönyörű képzavar, vazze, ezek nem mennek a szomszédba a hülyeségért). Amúgy ez a szar 16,000 Ft. Ehhez már arc kell.

Maddalena 2008.01.03. 16:33:48

Nem akarom elhinni. Ez már az alkotmánysértés határát súrolja, nem? Annak szellemében aligha mondhatjuk egyes csoportokról azt, hogy feladatuk egy másik csoport szolgálata...

Ismeretlen_81808 2008.01.14. 20:56:49

Mos' mér? Nekem tetszik :))))) "A férfi csak a nő iránti szolgálatban leli meg lelki békéjét." "A férfi feladata a gyönyörködtetés." Elképzelem Illés Csabát odabilincselve a radiátorhoz, miközben Illés Ivett egy szikét szorít a farkához és ismételteti vele a fenti mondatokat...

Morci 2008.02.27. 09:53:50

Olvasom az idézeteket, és látom, hogy nem eredetiek, minden hozzászóló tudja, hogy át vannak írva? hogy a férfi helyére a nőt kell beírni és fordítva? a szerzőpáros pőont az ellenkezőjéről ír, mint ami fenn beidéztetett. megértem feminista betyárkodó hevét, de ez így nem korrekt. d.

Ismeretlen_84838 2008.02.28. 02:02:21

Gonda Ivett és Illés Csaba pont ezt írja.

e · www.sotetkamra.blogspot.com 2008.02.29. 10:18:40

Morci: érdemes a blog koncepcióját megérteni, és igen, tudja mindenki, én legalábbis majdnem azonnal vágtam, és zseniális.
süti beállítások módosítása