Angol, német, spanyol, francia és olasz tanfolyamok kispapáknak

Kifejezetten kispapák számára szervezett nyelvtanfolyamok ingyenes gyermekmegőrzéssel (pár hónapostól 6 éves korig).
A kispapa tanfolyamok célja, hogy segítse a kispapák későbbi munkába való visszailleszkedését azzal, hogy kényelmes keretek között tudnak nyelvet tanulni, miközben gyermekük képzett bölcsis ill. óvóférfi felügyelete alatt a papa közelében, de másik teremben játszik. A gyermekmegőrzést ingyenesen biztosítjuk, így azok sem maradnak le a nyelvanulás lehetőségéről, akik nem tudják gyermeküket "hova tenni" a tanulás idejére. 

Az eredetit itt találta Fruzsi! Köszönjük!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr68936580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ryan 2008.01.22. 23:14:08

Lehet, hogy én vagyok érzéketlen, de ezzel mi a baj? Szerintem kifejezetten jó, hogy támogatják a munkába való visszailleszkedést, és tanfolyamot szerveznek, hogy ne háztartási gépként kelljen tovább éldegélni, hanem legyen lehetőség továbblépni, és ne utasítsák el a nőt az első állásinterjún. Egyébként Skandináviában teljesen elterjedt dolog, hogy a férfi (is) gyesre megy, ha megvan a megfelelő anyagi háttér, vagy ha a nő többet keres. Valahol ez lenne a normális szerintem.

Ismeretlen_84838 2008.01.23. 00:54:57

Az vele a baj, hogy a kisgyerekes szülőt automatikusan anyának veszi.
süti beállítások módosítása