A fiút megerőszakolták, az apját felesége verte agyon

Molotov-koktél gyártás közben vertek agyon egy középkorú férjet a Csongrád megyei Sándorfalván. A férfi fia bántalmazóin akart bosszút állni, fiát ugyanis korábban négy nő megerőszakolta, írta a Délmagyarország.

A 22 éves kétgyermekes apát munkahelyéről, a Sándorfalva és Ópusztaszer között út melletti sörözőből hurcolták el. A négy nő először szétverte és kirabolta a kocsmát, majd a néhány napja ott dolgozó alkalmazottat autójukba tuszkolták, és egy erdős részen mindannyian megerőszakolták. A fiatal férfit végül kidobták az autóból és sorsára hagyták.

A férfi édesapja bosszúra készült. Molotov-koktélokat készített, melyeket fia bántalmazóinak házára akart dobni. A terven az 50 éves élettársával italozás közben összevesztek, a nő a vita hevében halálra verte a férfit.

A gyilkosság még múlt hét csütörtökön történt, amit pénteken nyilvánosságra hozott a rendőrség. A nőt - aki beismerte tettét - azóta már letartóztatták.

A valóság.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr21936601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása