Eláruljuk, milyen férfira vágynak a nők!

Horváth Dániel írása

Szeretnéd tudni, hogy a sportos, a családszerető vagy a karrierista típusú férfi-e a nyerő? Felejtsd el a barátok jó tanácsait és a nagypapa bölcsességét – cikkünkből megtudhatod milyen párra vágynak a nők!
Akár párt keresel, akár a jelenlegi kedveseddel szeretnéd leélni az életed, nem árt, ha tudod, hogy milyen viselkedés jön be a nőknek. Cikkünkből kiderül, hogy a legtöbb csaj milyen típusú férfira vágyik: gondoskodó férjre vagy egy igazi szexistenre.

1. Sose kezdeményezz nyíltan!
Akár tetszik, akár nem, a „vadász” szerepe a nőé, ami persze nem jelenti azt, hogy neked védtelen „áldozattá” kell válnod. Számtalan apró trükkel hívhatod fel magadra a figyelmet – sokszor már egy szexi feszülős póló is megteszi a hatást, ám előfordulhat, hogy máskor fondorlatosabb taktikákhoz kell folyamodnod.
Tippünk: Figyelj arra, hogy a partnered mindig úgy érezze, ő tette meg a döntő lépést. Elég, ha csak te tudod, mennyi munkádba került, amíg végre felfigyelt rád.

2. Légy szexi, de ne rámenős!
Természetes, hogy az első randin szeretnél nagyon vonzó és kívánatos lenni. Ne feledd, hogy a nők nagy része köldökig kigombolt ingben pózoló férfiakat csak a magazinok címlapjain mustrál szívesen. A valóságban nem szívesen mutatkoznának egy ilyen lenge öltözékű baráttal.
Tippünk: Az sem mindegy, hogyan fejezed ki a vonzalmadat iránta! Egy ártatlannak tűnő érintés a karján, vagy a térdek összekoccanása az autóban sokkal jobban felkelti a nők érdeklődését, mintha azonnal szorosabb kontaktust keresnél.

3. Várj az első együttléttel!
A nők szeretik sürgetni a szexet, de hosszútávon nem sokra becsülik azt a férfit, akivel már az első randevú után ágyba bújhatnak. Neked is az az érdeked, hogy az első közös éjszakát ne hamarkodjátok el túlságosan. Szeretkezéskor a férfiak szervezetében hormon szabadul fel, amely növeli a ragaszkodás és az elköteleződés érzését.
Tippünk: Ne sürgesd az első éjszakát! Csúnyán megégetheted magad, ha egy olyan nő váltja ki belőled ezt az odaadást, akivel még alig ismeritek egymást. A szex akkor lesz mindkettőtök számára a legizgalmasabb, ha nem engedtek azonnal a vágyaitoknak!

4. Ne ijesztgesd a jövővel!
A nők a kapcsolatot sokáig csak élvezni akarják. Úgy gondolják, hogy a felelősségteljes döntésekre bőven lesz még idejük. Eszedbe se jusson az első együtt töltött hétvégén szóba hozni, hogy milyen esküvőt és hány gyereket szeretnél. Az ilyen kijelentésektől a legtöbb nő azonnal menekülőre fogja a dolgot!
Tippünk:
Bízz a kedvesedben, ha tartós kapcsolatra vágysz: ne hívogasd félóránként, és ne olvasgasd az üzeneteit! A bizalmatlanság - feltéve, ha nincs okod rá - megmérgezi a kapcsolatotokat. Ha úgy érzed, hogy a kedvesednek mégis van rejtegetnivalója, beszéljétek a dologról. Utána ráérsz azon gondolkozni, hogyan vess véget a kapcsolatnak.

5. Gondoskodj róla!
Ha hiszed, ha nem, a nők igenis vágynak a gondoskodásra. Bár tudják, hogy te is rengeteget dolgozol, örülnek, ha este meleg vacsora várja őket, reggel pedig tiszta ruha sorakozik a szekrényben.
Tippünk: Ne vedd a nyakadba a háztartás minden nyűgét, de néha lepd meg a barátnődet valamilyen apró figyelmességgel! Vasald ki az blúzát, készítsd el a kedvenc ételét, vagy lepd meg néhány doboz sörrel, egy palack finom borral. Ha ügyesen tudatosítod benne, hogy neked ez nem kötelességed, a kedvéért viszont szívesen megteszed, akkor ő is biztosan viszonozza a kedvességedet - akár egy nagy csokor virággal, vagy azzal, hogy reggel ő ágyaz be helyetted.

innen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr64936615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása