Szépségverseny papoknak

Egy olasz apáca-teológus bejelentette, hogy online szépségversenyt indít, melyen a világ leggyönyörűbb papját keresik. Antonia Rungi nővérnek ezzel az a célja, hogy egy kicsit jobban "megismertessék a világgal a papok munkáját", és véget vessenek annak a sztereotípiának, hogy minden pap "ronda és öreg".

A szeptemberben induló internetes versenyre Rungi minden papot szeretettel vár, a szavazóktól pedig azt kéri, hogy ne csak a legszebbet válasszák ki, hanem azt is, akinek a munkáját a legszimpatikusabbnak tartják.

A jelentkező uraknak nem csak fényképet kell magukról mellékelni (akár a tradicionális reverendában, akár anélkül), hanem azt is le kell írniuk, milyen jótékonysági munkát végeznek, és miért döntöttek a papság mellett.

"Nem lesz alsónadrágos bemutató, de a szépséget, mely Isten adta ajándék, mindenkinek meg szeretnénk mutatni" - mondta Rungi nővér.

Forrás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr88936616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása