Ádám péniszéért megőrültek a csajok

Simon Ádám egy hirtelen jött ötlettől vezérelve látogatott ki az eseményre, ahol megvillantotta báját. Ez a pár pillanat is elég volt, hogy bepörgesse a kiállításra érkezőket.

Simon Ádámot már ismerhetik a Bors olvasói. Ő volt az, aki az elmúlt télen örökbe fogadott egy sztrádára kidobott, megcsonkított és megvakított kutyát. Ádám állatszeretete határtalan, különösen a kutyákat és lovakat szereti. Most viszont férfiasságával aratott sikert. – Díjugrató versenyző vagyok, az Erotika Kiállítás reggelén is a lovamnál voltam.– mondta a Borsnak Ádám – Hazafelé jövet egy ismerősömmel úgy döntöttünk, hogy kinézünk az Erotika Kiállításra. A nagy meleg miatt nem viseltem alsónadrágot. Felfigyeltem az egyik pavilonnál egy gyönyörű fekete autót. Megkértem a tulajt, hogy hadd üljek be néhány fotó elkészültéig. Szabadon forgolódtam az üléseken, amikor arra figyeltem fel, hogy egyre több civil kattintgatja a masináját. Hihetetlen, hogy a nők mennyire beindulnak, ha egy pucér férfi alsót látnak.

Ádámot cseppet sem zavarta, hogy az őt fotózók már szinte 10-20 centiről kattogtatták gépeiket. A nagy nyomulásra a közelben lévő szervezők is felfigyeltek és áthívták Ádámot egy profi fotózásra. – A versenyről amúgy semmit nem tudtam. Nagyon meglepődtem, amikor kiderült, hogy a rólam készült felvételek láttán, az én intim férfiasságomat találták a legszebbnek. Felmentem a színpadra, két pornós lány lehúzta a rövidnadrágomat, ölbe kaptak, és megmutatták a közönségnek is, amit a legszebbnek találtak rajtam. Villogtak a vakuk, én pedig jól éreztem magam.

Vaginával ugyanez: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr83936624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása