Kollégái alázták meg Damu Rékát

Saját sztárját alázta a tegnap esti Tíz! című műsorában a TV2. A történet pikantériája, hogy a műsorvezető, Szorcsik Vili ráadásul közvetlen kollégája a Jóban-Rosszban sorozatban az ezúttal pellengérre állított és kicikizett Damu Rékának.
A Tíz! témája ezúttal a törvénnyel ütköző sztárok köré épült, így a Csillagvirág Klinika rosszlánya, Damu Réka is megkapta a magáét, amiért állítólag tavaly egy céges buliról haza felé tartva, némi szóváltás után meglegyintette egyik kollégáját.
Nem a férfiakat, hanem a mércét kéne megütni – fogalmazott velősen Varga B. Blanka, a TV2 humoros műsorainak egyik szövegírója, akihez csatlakozott Kovács Anna is. A műsorvezetőnő a Borsnak elmondta: felháborítónak tartja, ha egy nő ütlegeli az erősebb nemet.
– Mélyen elítélendő, ha egy nő vitából adódóan ököllel megüt egy férfit.Tény, hogy vannak férfi hisztik, amit kis taslival el lehet intézni. Ez olyan, mintha a férfi fenekére ütne az ember. Ha a gyerekemet valaki, akár Damu Réka megütné, akkor velem gyűlne meg a baja, nincs mese, elő a kesztyűt és játssza le velem a meccset – magyarázta Kovács Anna.

Damu nem foglalkozik az őt ért kritkákkal.

Roland esete a kolléganőjével: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr34936625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása