Férfifalóból családanya

Alaposan megváltozott az élete, mióta saját családja van. Dopewoman rajongásig szerelmes kedvesébe, Andrásba, és fiába, Frigyesbe.
[Képünkön a kopaszodó, borostás, molett rappernő látható farmerben és fekete pólóban, mellette kedvese, a jóval fiatalabbnak látszó, szőke és jóképű András, András ölében pedig a kis Frigyes.]

Állítólag sokszor sodort minket egymás közelébe az élet, de csak 3-4 évvel ezelőtt alakult úgy, hogy megismerkedjünk - meséli a rappernő. Éppen egy szórakozóhely teraszán üldögéltem, mikor felfigyeltem Magyarország legtutibb férfiseggére. Megnéztem, kihez tartozik, erre láttam egy helyes arcot és egy értelmes csillogású szempárt. Öt-tíz perc gondolkodás után megkértem, hogy vigyázzon a kabátomra, amíg kimegyek a mosdóba. Miután visszatértem, elkezdtünk beszélgetni. Többek között a számát is elkértem, de nem adta meg, végül a baráti társaságtól sikerült megszereznem. Nem sokkal később küldtem neki egy üzenetet, de nem jött válasz. Egy hét múlva András hívott fel, hogy elmondja, miért nem akar találkozni velem. Miután fél óráig hallgattam, meguntam, mondtam, hogy inkább hagyjuk a beszélgetést és leraktam, bár éreztem, hogy különleges fiú.

Körülbelül fél évvel később láttam újra a hazai zenecsatorna díjkiosztó gáláján. Azon az estén már vadul csókolóztunk ugyan, de utána még sokáig kellett udvarolnom neki. Elvittem vacsorázni, kinyitottam előtte az ajtót, magyarán szólva próbáltam "eladni magam". Persze még ma is kedveskedek neki, hiszen szerelmes vagyok belé, de egy idő után nyilvánvalóan fel kellett osztanunk egymás között a szerepeket. Rajongásig szeretem Andrást és a fiamat, de én vagyok a főnök a családban!

[...]

Mindig azt gondoltam, jó lenne ha az első gyerekem még azelőtt megszületne, hogy belépek a krisztinai korba. Teljesült a kívánságom, pont jól jött ki a lépés, hiszen amikor a fiam betölti a húszat, és 53 éves leszek, és sorban kiütöm majd mellőle a rosszfej csajszikat... Ha pedig Istennő is úgy akarja, születik egy lányom is, aki a kommandóskiképzés után elég erős lesz ahhoz, hogy később, ha kell, helyettem is meg tudja védeni a bátyját!

(Az eredeti a Blikk Nők januári számában, a szerelem rovatban.)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr4936640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szente csaba 2009.01.31. 18:53:15

ez nagyon ott van, brumi :)

Ismeretlen_105557 2009.02.03. 03:26:54

Sosem olvasok ilyen szennyet, de apám küldetett az exemmel...zseniálos ebben az értelmezésben!!! :)

Ismeretlen_45491 2009.02.03. 08:19:52

szerintem szánalmas

szente csaba 2009.02.03. 19:24:05

szerintem az a blog szánalmas, cooperugynok, ahol ez a humor, bakker: "és ha a farkas tényleg megb.ssza a fűnyíróját, az animálszex, vagy fetisizmus ???"
süti beállítások módosítása