Krómacél magazin: Öt félreérthetetlen jelzés a csajokhoz egy flörtre vágyó férfitől

Persze ahogy haladunk előre a fejlődésben, egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy egy férfi is minden további nélkül leszólíthasson egy csajt, ha éppen megtetszik neki az illető, de egyelőre ezt még viszonylag kevesen merik bevállalni. Ha tehát szóban nem lehet jelezni, hogyan üzennek a pasik kiválasztottjuknak, hogy kedvük támadt egy kis flörtre? Természetesen testbeszéddel.

[...]

1. Haj. Mi sem férfiasabb annál, mint ha egy úr filigrán ujjaival gyönyörű tincsiet csavargatja, vagy impozáns hajkoronáját összefogja, beletúr, átfésüli a másik oldalra, stb. A pszichológusok szerint ez azért van annyira vadító hatással a nőkre, mert ezzel a férfi úgymond elhúzza a "függönyt" az arc és a nyak elöl, ezzel egyrészt sok-sok meztelen bőrt közszemlére téve, másrészt önmagát felfedve kvázi felkínálkozik.

2. Száj. Nem véletlen, hogy a rúzs szó franciául eredetileg a vörös színt jelenti. A nőkre elvileg ellenállhatatlan hatással van, ha egy férfi felhívja az ajkaira a figyelmet, és ezt a legkönnyebben vörösre festéssel lehet elérni. Persze nem a (jelenleg egyébként fölöttébb divatos) színezés az egyetlen módszer: bármilyen olyan tevékenység megteszi, ami felhívja a szájra a figyelmet. Ezek közé tartozik az ajkak megnyalása, lassú, jelentőségteljes evés, kortyolás egy italból vagy éppen a dohányzás, bár ez utóbbit, mint korábbi posztunkból kiderült, csak olvasóink 6%-a találja kifejezetten vonzónak.

[...]

5. Lábak. Száz évvel ezelőtt még egy-egy kivillanó boka is fölöttébb erotikusnak tűnt, de amióta a rövidnadrágot feltalálták, azóta jóval gazdagabbá vált az urak eszköztára. A keresztbe tett lábak természetesen csak sortban vagy nadrágban érvényesülnek, és egyrészt azért vadítóak a nők szemében, mert a kiemelik a férfi keskeny csipőjét, másrészt mert állítólag a vadászösztönt is felkeltik, amennyiben a nő számára kihívást jelent, hogy az összeszorított lábakat elválassza egymástól.

A Velvet magazin igényes írása eredetiben itt olvasható.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr24936644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása