Ciki fotó! Ethan Watson leégette magát!

Ethan Watson, a Harriett Potter sztárja, a hétvégén egy rendezvényen nagyon kitett magáért, elegánsan felöltözött és kisminkelte magát, mégis akadt egy baki, amivel nevetségessé tette magát!
A rúzsos ajkak a férfi egyik legjobb csábító eszközei, ám egy elrontott rúzsozás végzetes lehet. Ethan Watson sajnos erre nem figyelt oda, így rúzsa fogain landolt. A bakiról készült fotók pedig körbejárták a világsajtót. Ethan fehér bőréhez egy igencsak erős vörös rúzst kent fel az ajkaira, amiről néhány darabka fogaira is átkerült.
Sajnos nagyon kínos pillanatokat okozhat a smink elkenődése minden férfi számára, a tanulság: óvatosan kell rúzsozni és mindíg ellenőizzük fogunkat mielőtt a kamerába mosolygunk!

Emmáról itt.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr38936648

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: flores silvestres azules 2017.11.13. 21:30:16

Jaguar I-Pace nyálcsorgató rendezvény - Privát gondolatok az autók világáról

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása