Kötelező a szőrtelenítés a középiskolás fiúk körében

[...]
Ha végzünk egy kis kutatást házunk táján, tehát például megkérdezünk tizenöt középiskolás kollégista fiút a szeméremszőrzet divatjáról, miként ezt mi is tettük, a következő eredményt kapjuk.
Abban mindenki egyetért, hogy a fürdőnacivonalnál kötelező a szőrtelenítés, és innentől már jönnek a "klikkek". Az első és legkisebb csoportba tartoznak azok, akik a természetesség hívei, vagyis eltekintve a fürdőnacivonal borotválásától, fanszőrzetüket érintetlenül hagyják. A második csoportba a divatosságot vagy extrém formákat kedvelő urak tartoznak, akik például csak egy vékony vonallal vagy a fentebb már említett érdekesebb figurákkal kísérleteznek övön aluli divatot teremteni, megjegyzem nem alaptalanul, mivel a régebben oly népszerű teljes fanszőrtelenítés mára idejét múlta. A női vágyakat -házi felmérésünk szerint- ugyan még mindig izgalomba hozza a csupasz "viselet", a borosta azonban már elidegeníti.

itt a lányokról

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr52936647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása