Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Geronazzo Mátyás megtette, amit meg akart tenni

[A nyelvhosszabbítási műtétjeiről elhíresült] Geronazzo Mátyás szerdán túlesett élete első pornófilm-forgatásán, amire ő maga jelentkezett Kovács „Kovila” Ilonánál, sőt információink szerint még fizetett is a szereplési lehetőségért. […] Kovila még azt is elárulta, hogy nem véletlenül találták ki a nem mindennapi összeállítást, hogy tíz nő legyen egy pasira. "Mátyás azt kérte tőlem, hogy állítsam nagy kihívás elé. Tíz nő szerintem annak számít."

A forgatás egy budakalászi családi ház nappalijában zajlott, ahol a „színpadi” berendezést egy piros színű bőr ülőgarnitúra tette ki. […] Az első rövidke felvezető jelenetben Geronazzo Mátyás magát kényeztette a kanapén. Ezután jöhettek a lányok, akik ekkorra már csak kilencen voltak, mert egyikük nem volt formában és Kovács Ilona haza küldte. Kínos, de van ez így. Kovila kissé csalódott is volt, mert nagyon szerette volna, ha az 50 éves férfit tízen nyalatják, de miután ez meghiúsult, kénytelen volt beérni kilenc (hellyel-közzel) felizgult pinával is.

A felvételek megkezdése előtt Kovila rendkívül egyszerű utasítást adott a már rutinnnal rendelkező lányoknak: „A szex legyen kemény, használjuk ki Mátyás adottságait, üljetek rá az arcára.” Erre a kijelentésre Mátyás magabiztosan bólogatott, de aztán kiderült, hogy mégsem olyan egyszerű ez, mint ahogy gondolta. Az 50 éves férfi többször levegőért kapkodott, mert túl sok nő lovagolt egyszerre az orrán, száján. Kovila érdeklődésére, hogy nem durva-e a dolog, a kétgyermekes családapa csak annyit mondott: „Nem durva, csak néha bele akarok fulladni.” Úgy látszik, hogy ezt még egy kicsit gyakorolni kell.

A csajok szorgalmára nem igen lehetett panasz, mert akit éppen nem mutatott a kamera, annak az egyik keze folyamatosan dolgozott, még a szünetekben is. Igazán bájos látvány, amikor hat-hét lány ül egymás mellett a kanapén sorban, mint a verebek a dróton, a múlt hétvége eseményeiről csevegnek, és közben folyamatosan izgatják magukat. A felvételek során is hasonlóan működött a dolog. Mindig az a négy-öt lány lépett oda a főszereplőnőhöz, aki éppen nedves volt (hogy Kovila szavaival éljünk), a többiek meg a háttérben igyekeztek, hogy partiképessé hozzák magukat.

[…] A nemek elosztását és Geronazzo Mátyás nyelvméretét tekintve nem meglepő, hogy a legnagyobb hangsúlyt az orális szexre fektették, de azért a filmben lesz normál közösülés is. A film csattanója (ha egyáltalán van ilyenje egy pornónak), hogy a végén a kilenc fiatalasszony majdnem egyszerre élvez el, és keni össze a váladékkal a nem mindennapi külsejű férfi arcát és mellét.

A jelenet és egyben a forgatás végeztével Geronazzo Mátyás rendkívül készségesen állt a fotósok és újságírók rendelkezésére és még zuhanyozni is csak ezután ment el. Összegzésül annyit mondott, hogy érdekes volt, élvezte és nem bánta meg, bár a végére nagyon elfáradt. Így volt ezzel az egyik női pornós is, aki saját bevallása szerint nem gyakorlott a szakmában, még csak néhány filmet tudhat maga mögött. A fiatalasszony kissé furcsa ízléssel rendelkezhet, ugyanis az ő szájából hangzott el a mondat: "fel tudtam izgulni a férfira".

A tavalyi forgatásról.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr351147279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása