Nagypapát indít az MDF Orosházán

Bemutatták az MDF orosházi országgyűlésiképviselő-jelöltjét: Muszka Katalin férjét, Garamvölgyi Ernőt.

A keddi sajtótájékoztatón Pleskó Patrícia kampányvezető arra emlékeztetett, a férj az ötödik, aki 1990 óta megmérettetik a választások sorában. Ő az első férfi. A választópolgárok között élve ismeri minden korosztály érdekét, érzését, sok támogatóra számíthat a kampányfőnök szerint. Azért döntöttek személye mellett, mert ő képviseli a tiszta forrást, nem tagja a pártnak, más párthoz se tartozott soha a nyolcvanas években tanácstagként tevékenykedett.

Muszka Katalin férje, Garamvölgyi Ernő elmondta magáról, családapa, nagypapa, Újosztáson él. Öt testvére van, nagy és kiterjedt a rokonsága, ismeri a hétköznapi emberek mindennapi gondjait. A jelenlegi politikai elit magatartását elítéli. Kihívásnak tekinti a jelöltséget, a nála fiatalabbakkal is szívesen felveszi a versenyt.

Az eredeti itt. Köszönjük, Kata!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pinamkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr871759072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kalandfereg 2010.06.16. 16:28:00

Ez a megforditas (is) nagyon ott van.
süti beállítások módosítása